Nadstandardní studentská rezidence – BELS Malta

View current offers!

Staňte se součástí studentské komunity v nové moderní rezidenci

Naše BELS Malta nadstandardní residence jsou součástí moderního komplexu v Xemxija, jež je přímořská část městečka St. Paul’s Bay. Odsud se dostanete do školy pešky za 20 minut skrz město, či je možné skočit na autobus, jež jezdí pravidelně každých 5 minut. Autobusová zastávka se nachází přímo před rezidencí a autobus vás přiveze přímo před školu.

Okolí

Rezidence se nachází přímo na hlavní promenádě. Kromě výhledu na moře jsou v blízkosti kavárny, kiosky, restaurace a bary pro večerní posezení a zábavu. Všechny potřebné věci je možné si obstarat v mini marketech, na místním úřadě, poště, v bance či jiných obchodech, jež jsou vzdálené v pěší dostupnosti od rezidence.

Jakožto přímořské městečko zde naleznete spoustu skalnatých pláží a míst ke koupání. Autobusová zastávka hned před apartmánem vám umožní přímé spojení do vnitrozemských lokalit na ostrově, či na hlavní autobusové nádraží v Bugibbe.

Rezidence

Rezidence se skládá z apartmánů, ve kterých se nachází společná kuchyň a 3 plně vybavené ložnice s klimatizací v každém pokoji. Každá jednotka má pak společnou obývací místnost s televizí, Wi-Fi, pračkou, společnou koupelnu a plně vybavenou kuchyň. Při výběru takového typu ubytování si pak můžete zvolit, zdali dáte přednosti jednolůžkovému pokoji, či sdílení dvoulůžkového pokoje s jiným BELS studentem. Na požádání je k dispozici i svoje koupelna.

Ložní povlečení a ručníky jsou zahrnuty do vybavení residence. Mění se pravidelně každý týden v průběhu úklidu apartmánů.

Příjezd

Při příletu na Mezinárodní letiště na Maltě vás bude čekat BELS řidič. Náš řidič vám předá uvítací balíček, jež zahrnuje jak klíče od apartmánu, tak i celkovou informaci o okolí. Řidič vás pak zaveze přímo před dům, kde se nachází váš apartmán, a zároveň vám ukáže, jak se dostanete do školy.

Asistence

Tyto rezidence jsou spravovány přímo naším týmem, jenž se snaží dělat vše proto, aby váš pobyt v naší BELS rezidenci byl co možná nejvíce příjemný. V případě potřeby či jiné asistence, se na nás neváhejte obrátit přímo ve škole a my vám pomůžeme nejlepším možným způsobem.

Výhody ubytování v naší nadstandardní rezidenci:

  • Ubytování v rezidenci, jež je spravována přímo školou;
  • Jistota kvalitního ubytování, jednoduchá komunikace a asistence;
  • Možnost být součást naší studentské komunity;
  • Seznámení se s ostatními studenty, díky čemuž budete plně pohrouženi do studia a získáte nové zážitky;
  • Ubytování v moderní, nově postavené rezidenci, plně vybavené vším, co je třeba pro krátkodobý i dlouhodobý pobyt;
  • Díky vhodnému umístění budete mít školu, obchody a různá zábavná zařízení v pěší dostupnosti;
  • Wi-Fi, pračka a regulování teploty je zahrnuto v ceně ubytování.

Napište nám prostřednictvím chatu či emailu [email protected] a získejte více informací či dostupnou nabídku.

Share and Enjoy !

Shares