Mluvit anglicky na hodinách pro dospělé – BELS Malta

View current offers!

Mluvte anglicky efektivněji na hodinách pro dospělé

Kurzy angličtiny pro dospělé v BELS jsou nejen zajímavým zážitkem, ale zároveň i motivují studenty k mluvení anglicky. Jsme velice hrdí na to, že můžeme zahrnout koverzační hodiny do našich kurzů angličtiny pro dospělé. Co to však přesně znamená?

Komunikační přístup ve výuce je v podstatě tím hlavním během všech aktivit na hodinách angličtiny pro dospělé. Spíš než individuálně musejí studenti spolupracovat na všech aktivitách ve třídě. Což v praxi znamená, že se studenti během kurzů angličtiny pro dospělé učí pracovat jak ve dvojicích, tak ve skupinách, prodiskutovávají anglicky různá témata a pracují společně na různých zadáních.

Naše kurzy angličtiny pro dospělé nejsou tradiční třídy, kde je cetrem pozornosti učitel. Ba naopak, centrem pozornosti jsou sami studenti, jež se aktivně podílejí na aktivitách. Díky tomuto přístupu na kurzech angličtiny pro dospělé jsou naši studenti schopni lépe komunikovat, učí se používat angličtinu v každodenních situacích, což pomáhá studijnímu procesu. Naši lektoři používají učebnice a autentické materiály, aby podpořili praktické a smysluplné diskuze na témata a situace týkající se reálného světa.

Znamená to, že naše kurzy angličtiny pro dospělé jsou pouze zaměřené na mluvení? Vůbec ne! Je to pouze styl výuky gramatiky a ostatních jazykových částí (čtení, poslech, mluvení, psaní). Díky tomuto stylu používaném v hodinách se stává jazyk smysluplnějším a vy se učíte jazyk již v kontextu pro další využití. Naše kurzy angličtiny pro dospělé vyzdvihují vztah mezi jazykem a kontextem, což umožňuje mluvit anglicky lépe a efektivněji během každodenního života.

Jaké druhy kurzů angličtiny pro dospělé BELS nabízí?

S dvacetiletými zkušenostmi nabízí BELS na výběr kurzy angličtiny pro dospělé, jež sednou každému studentovi. Naše kurzy angličtiny pro dospělé zahrnují jak individuální, skupinové, tak i online lekce. Kromě nabízených všeobecných kurzů angličtiny pro dospělé nabízíme také konverzační hodiny odpoledne. Přečtěte si o tom více zde. Navíc, když si zarezervujete kurzy angličtiny pro dospělé, získáte zároveň i přístup k naší online vzdělávací platformě.

Více informací nám zašlete svoje požadavky na [email protected] a obdržíte osobní cenovou nabídku s podrobnostmi.

ZÍSKAT CENOVOU NABÍDKU

Share and Enjoy !

Shares