Резиденція BELS для Підлітків у BELS Мальта

View current offers!

Повністю контрольована резиденція із безпечним розташуванням

Резиденція для Підлітків BELS – це 3-зірковий готель, розташований в Каврі у Сент Полс Бей. Готель знаходиться в декількох хвилинах ходьби від нашої школи, та у 100 метрах від набережної із різномаїттям магазинів, ресторанів та кам’янистих пляжів. Студенти, які проживають в нашій резиденції, цілодобово знаходяться під наглядом наших лідерів.

Share and Enjoy !

Shares
Все харчування включено

Сніданок, обід і вечеря включені у вартість проживання, з різноманітними варіантами харчування для всіх типів дієт і вподобань.

Повністю під наглядом

Наші лідери BELS живуть в одній резиденції, забезпечуючи компанію, підтримку та нагляд вдень і вночі.

Багатомісні номери

У кожній кімнаті є окрема ванна кімната. Сусіди по кімнаті завжди однієї статі. За можливості, приблизно однакового віку та різної національності.

Власна ванна кімната

Студенти матимуть окрему ванну кімнату в своїй кімнаті, спільну лише з сусідами по кімнаті. Рушники та простирадла надаються та регулярно замінюються.

3* готель

Наша резиденція знаходиться у приватній секції готелю 3*. До послуг гостей відкритий басейн, а також критий басейн з підігрівом.

Місцезнаходження

Наша резиденція знаходиться на півночі Мальти, в безпосередній близькості від школи. Розташована в безпечному районі, з балансом розважальних закладів та природних пам'яток.

Готельний комплекс складається із 170 номерів, розташованих навколо басейну. Всі кімнати площею близько 22 м² із загальним ліфтом на поверсі. В кожному номері є балкон, телефон (працює з використанням телефонних карток, які можна придбати на стійці реєстрації готелю), холодильник (який залишається включеним, навіть якщо номер не використовується), система кондиціонування та вентилятор на стелі, телевізор, фен і ванна з ручним душем. Сейф надається за додаткову плату, а безкоштовний Wi-Fi є на всій території готелю.

Готель має такі зручності:

  • Кондиційовані холи із вільним доступом до Wi-Fi;
  • Рецепція (працює цілодобово; 24 год);
  • Студентський ресторан – подача сніданку, обіду (сезонно) та вечері – усе «шведський стіл»;
  • Відкритий та критий басейни, джакузі (лише у критому басейні);
  • Солярій із душовими та туалетами;
  • Ігрова кімната.

Розташована в безпечному районі, гуртожиток BELS/готель знаходиться в декількох хвилинах від скелястого пляжу і в декількох хвилинах ходьби від головної площі Буїбби. Проживання передбачено в двомісних або тримісних номерах. Усі номери оснащено кондиціонером і обладнано ванною кімнатою з душем, телевізором, сейфом (за номінальну плату), Wi-Fi та телефоном лише для вхідних дзвінків. Щоденна послуга з прибирання із зміною рушників та білизни також включена. Якщо студентам потрібно прати одяг, персонал BELS може супроводжувати їх до пральні через дорогу від готелю (за окрему плату).

Надаючи кімнати, ми гарантуємо, що сусідами по кімнаті будуть студентами тієї ж статі та віку, щоб заохочувати дружні стосунки під час нашої програми. На додаток до цього, коли це можливо, ми також поселяємо в одному помешканні учнів різних національностей, щоб заохочувати використання англійської мови протягом дня. Якщо двоє друзів подорожують разом і бажають мешкати разом, це теж можливо.

У наших підліткових таборах студенти знаходяться під наглядом персоналу BELS цілодобово, деякі представники BELS також проживають в гуртожитку. У цілях безпеки діє комендантська година, а нічні перевірки проводяться нашими керівниками, які живуть у гуртожитку, для того, щоб прийти на допомогу студентам у будь-який час. Окрім постійного контакту з викладачами студентам також надаватиметься номер для екстреної допомоги.