12 пам'яток та розваг для сімейного відпочинку на Мальті

View current offers!

Відвідайте ці пам’ятки на Мальті та проведіть незабутню відпустку

Мальта – відоме місце для сімейного відпочинку, тут є що запропонувати і малим, і дорослим. Це безпечна країна із теплим кліматом, безліччю пляжів та багатьма визначними пам’ятками для відвідування всією родиною. Ось кілька місць, які не можна пропустити:

1. Аквапарк Splash and Fun

Це найбільший аквапарк на Мальті з гірками, басейнами і багатьом іншим. Це ідеальний спосіб провести день зі своїми дітьми, сповнений криками сміху, хвилювання та радості.

2. Морський парк Медітеранео

По сусідству з парком Splash and Fun знаходиться морський парк Медітеранео, де можна познайомитися з різними морськими істотами, рептиліями і птахами. Ви можете поплавати з дельфінами, побачити морських левів, екзотичних птахів, рептилій і багато іншого.

3. Мальтійський національний акваріум

Відносно новим для Мальтійських островів є Національний акваріум Мальти, який запрошує сім’ї відкрити для себе підводний світ Середземного моря в захоплюючій і пізнавальній формі. Дізнайтеся, що ховається під мальтійськими хвилями, залишаючись сухим!

4. Парк птахів на Мальті

Відкрийте для себе ще більше тварин і природи! У Парку птахів ви також зустрінете антилоп, сурикатів, оленів, мавп, змій та інших рептилій, і ви навіть можете стати волонтером і допомогати!

5. Мальтійський соколиний центр

Мальтійський соколиний центр – ще один чудовий варіант для знайомства з тваринами. Це прекрасна можливість познайомитися з хижими птахами і зрозуміти, як їх дресирують.

6. Селище Попай

Селище Попай на Мальті пропонує розваги протягом всього дня в парку розваг для всієї родини. Залежно від сезону заходи будуть змінюватися. У вас буде доступ до оригінального знімального майданчику Попай, музею мультфільмів, кінотеатру, живих анімаційних шоу, шоу ювеліра, міні-гольфу, дитячого ігрового майданчику, дитячого басейну, водних ігор та інше. Під час різдвяного сезону ви також можете відвідати іграшкове місто Санта-Клауса.

7. Парк і сади Limestone Heritage

Обробка каменю є спадщиною Мальти, в парку та садах Limestone Heritage ви можете познайомитися з історією різьблення та будівництва. У садах також є багато скульптур тварин, якими милуються відвідувачі.

8. Ремісниче село Та Калі

Відкрийте для себе мальтійське ремісництво та багато іншого в ремісничому селі Та Калі. Поспостерігайте за процесом виготовлення гончарних виробів, як видувають скло та роблять мереживо, а також за витонченим мистецтвом виготовлення срібної філіграні.

9. Музей класичних автомобілів

Насолода для всіх, від малого до великого, навіть тих, хто не особливо захоплений автомобілями. У Музеї класичних автомобілів ви знайдете чудову експозицію епічних автомобілів, а також кінотеатр з документальним кіно, сувенірним магазином і кафе.

10. Парк розваг Плеймобіль

Дізнайтеся все про одну з найпопулярніших іграшок, в яку грають діти протягом багатьох поколінь. Усередині парку діти можуть пограти у спеціально облаштованих тематичних зонах, повних іграшок Плеймобіль. Ззовні є водна ігрова зона, велика пісочниця, ігровий майданчик та тварини Плеймобіль у натуральну величину.

11. Інтерактивний науковий центр Есплора

Есплора – це новий науковий центр на Мальті, який постійно розвивається. Ви можете поєднати навчальну поїздку з активним сімейним відпочинком. Центр пропонує розваги для всієї родини, існує безліч інсталяцій та виставок, цікавих для будь-якої вікової групи. Серед основного – планетарій, відкритий майданчик, центр активності та інтерактивні виставкові зали.

12. Курси англійської мови

Це фантастична можливість поєднати сімейне навчання з відпусткою. Влітку, восени і під час великодніх канікул англійські школи, такі як BELS, пропонують сімейні програми. Це означає, що уроки для батьків і дітей проходять в одній будівлі в один і той же час. Після закінчення сімейних канікул у вас залишиться багато спогадів, а також сертифікат з англійської мови, який ви можете взяти з собою додому.

Зв’яжіться з нами за адресою [email protected] – ми можемо допомогти вам організувати ваш курс, проживання, трансфери з аеропорту і спланувати розважальні заходи, виходячи з вашого бюджету

Share and Enjoy !

Shares