BELS Seyahatlerimden Anılar - BELS Malta

View current offers!

BELS ile Malta’ya yaptığım iki seyehatten anılar.

Rusya’dan kız kardeşleriyle birlikte iki kez okulumuza gelen Maria ile tanışın.

Herkese merhaba! Benim adım Maria, 22 yaşındayım ve Rusya’dan geliyorum; Size BELS Malta deneyimimden bahsetmek istiyorum. Birkaç yıl önce kız kardeşlerimle birlikte iki doğum günümü Malta’da geçirdim ve hediye olarak BELS’te İngilizce eğitimi almayı seçtim (evet, ders çalışmayı gerçekten seviyorum).

Neden Malta’ya gittik?

Bu annemizin fikriydi, başta bu fikre sıcak bakmadım (Malta küçücük görünüyordu ve kış mevsimiydi)… ama hayatımın en güzel zamanlarından birini orada geçirdim.

Okulda zaman nasıl geçiyordu?

BELS’te dünyanın her yerinden birçok insanla tanıştım (ve bazılarıyla hala yakın arkadaşız), birlikte harika zaman geçirdik ve dürüst olmak gerekirse Malta’da kış mevsimi harikaydı (daha az insan, çok kalabalık olmayan bar ve kulüpler, ılıman bir hava, bu yüzden inanılmazdı).

BELS’teki deneyimim muhteşemdi. Okulun konumunu, personelini, tasarımını, sınıflarını – her şeyini gerçekten seviyorum. Öğretmenlerimiz harikaydı. Herkese (Andrea, Arianna, Laura, Daniel) derslerdeki gayretleri, destekleri ve nezaketleri için teşekkür etmek istiyorum. Dersler ilgi çekici, bilgilendirici, eğlence ve neşe doluydu. Dürüst olmak gerekirse, o dönemi çok özlüyorum ve BELS’e tekrar gelmeyi planlıyorum!

Ayrıca Malta hakkında minik bir bilgi eklemek istiyorum. İlk başta, küçük görünüyor, ama ziyaret edilecek çok yer var, Gozo roll’dan başlayıp Empire Cinema’ya (en sevdiğim yerlerden biri) kadar keşfedin. Bu yüzden tatil için vaktiniz varsa, hem adayı keşfetmek hem de İngilizce öğrenmek için Malta’ya gitmenizi içtenlikle tavsiye ederim!

Şimdi İspanya, Barselona’da okuyorum ve sanırım bunun için de size teşekkür borçluyum. Malta seyehatlerimden sonra İngilizce becerilerimin çok geliştiğini görünce çok mutlu hissettim ve kendime güvenim arttı, bu yüzden daha fazla dil öğrenmeye karar verdim. Şu anda İngilizce, İspanyolca, biraz Fransızca ve Korece konuşuyorum ve öğrenmeyi bırakmayacağım.

Özgüvenimi geliştirdiğim için BELS ve Malta’ya gerçekten minnettarım!

 

 

 

 

Share and Enjoy !

Shares