Naše nadstandardní rezidence na Gozu – BELS Malta

View current offers!

Přidejte se k naší studentské komunitě s pobytem v centru

Naše BELS Gozo nadstandardní rezidence je umístěna v poklidné ulici hlavního města tohoto ostrova, Viktoria. Do školy se odtud dostanete velice lehko: buď pěšky, což vám bude trvat asi 30 minut, anebo 10 minut autobusem. Mnozí naši studenti si také volí možnost zapůjčení si kola a pohybují se tak snadněji po ostrově. Pravidelné autobusové linky pak najdete na hlavním autobusovém nádraží, jež je vzdálené pouhých 5 minut pěšky od rezidence.

Okolí

Viktoria, také známá jako Rabat, je hlavním městem Goza. Je to kulturní centrum ostrova, jež představuje směsici městského a místního venkovského života. Najdete zde jak všechny nezbytné obchůdky, tak si zde můžete užít i klid a pohodovou atmosféru. Město skýtá jak moderní nádech, tak i historickou část s dlážděnými uličkami, středověkou Citadelou a rušná náměstí s širokým výběrem z kavárniček, restaurací a místních obchůdků. Díky tomu, že se nachází ve středu ostrova, je to ideální místo pro poznání celého ostrova. Odtud se dostanete autobusem jednoduše do všech míst na ostrově.

Rezidence

BELS nadstandardní rezidence čítá 3 apartmány, z nichž každý má čtyři prostorné ložnice.

Každá jednotka má wi-fi, společnou koupelnu a plně vybavenou kuchyň a klimatizované ložnice. Jednolůžkové pokoje jsou k dispozici všem studentům, kteří cestují sami. Pro studenty cestující společně jsou pak k mání dvoulůžkové pokoje. V případě potřeby je k dispozici za poplatek i svoje koupelna. Ložní prádlo a ručníky také poskytujeme a měníme jednou týdně v rámci úklidu apartmánů.

Příjezd

Letištní transfer je zahrnut v ceně ubytování v naší rezidenci. BELS řidič na vás bude čekat na mezinárodním letišti na Maltě a odveze vás do přístavu Cirkewwa, kde nasednete na trajekt na Gozo. Cesta trajektem trvá asi 25 minut. V přístavu Mgarr na Gozu na vás bude čekat další řidič, jež vám předá uvítací balíček, který obsahuje klíče od vašeho apartmánu. Tato služba je poskytována v jakoukoli denní i noční dobu.

Asistence

BELS Gozo rezidence je spravována naší školou, a proto vám můžeme asistovat kdykoli a s čímkoli, stačí se na nás pouze ve škole obrátit.

Výhody ubytování v naší nadstandardní rezidenci:

  • Asistence našeho týmu, jež spravuje rezidenci;
  • Zajištění kvalitního a legálního ubytování;
  • Součást naší studentské komunity;
  • Možnost seznámit se s ostatními studenty i mimo školu;
  • Ubytování v pohodlných apartmánech vhodných jak pro krátkodobé, tak i dlouhodobé pobyty;
  • Možnost dostat se jednoduše do jakékoli části ostrova;
  • Wi-fi, klimatizace a topení je zahrnuto v ceně.

Napište nám prostřednictvím chatu či emailu [email protected] a získejte více informací či dostupnou nabídku.

Share and Enjoy !

Shares